Sluiten

Sponsors

Kunstproject steunen?

Heeft u een onderneming en wilt u een uniek kunstproject steunen en daarbij ook een interessante aftrekpost creëren?

Het jubileumproject ‘Aan de hand van Zwolse Meesters’, van de Stichting Openbare Schilderkunst, biedt u een originele samenwerking en de mogelijkheid om op creatieve wijze bij te dragen aan dit kunstproject.

25 Meesterwerken uit het Zwolse kunstverleden vormen de basis van het project waarbij het A28 viaduct over de Monteverdilaan wordt opgeschilderd en omgetoverd tot een aansprekend openluchtmuseum.

Naast medewerking van enkele kunstopleidingen en scholen, die in verschillende workshops o.a. leren marmeren, worden 20 kunstwerken door 10 hedendaagse beeldend kunstenaars uit Zwolle en omgeving vervaardigd.

Om de begroting rond te krijgen zijn we, naast de verschillende fondsen die een bijdrage leveren, op zoek naar bedrijven met een hart voor kunst. U kunt een van de Meesterwerken sponseren voor 1250 euro. Deze bijdrage zorgt voor een inkomen van de professionele uitvoeders. Door de officiële ANBI-status van de Stichting Openbare Schilderkunst mag u de gift 1.25x opvoeren als aftrekpost.

Omdat u verder geen tegenprestatie verlangt, trakteren wij u op een paar geraffineerde cadeaus. Door de uitvoerend kunstenaar wordt namelijk op een subtiele wijze iets kenmerkends van uw bedrijf of instelling verwerkt in het schilderij.

Uw naam zal wel vermeld worden in het presentatieboek van dit project, dat in oplage van 1000 stuks zal worden gedrukt.

Daarnaast vermelden wij uw steun op onze website en bij de promotie van het project. Op onze website kunt u alle kunstwerken en achtergrond van de hedendaagse beeldend kunstenaars bekijken.

Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact met Willeke Trommels, initiatiefneemster en voorzitter van de Stichting Openbare Schilderkunst: 038 45.78.694 / 06 48.234.346 w.trommels777@gmail.com

Go top